Samsung Galaxy S 4 va fi lansat pe 14 martie

Galaxy S IVSamsung galaxy S 3 a fost unul dintre cele mai bune terminale mobile din 2012, iar interesul pentru viitoarea iteraţie a gamei de vârf Galaxy S este de la sine înţeles. Absent de la Mobile World Congress 2013, viitorul Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie, doar două săptămâni şi jumătate despărţindu-ne de primul contact cu surprizele pe care ni le-a pregătit Samsung.

Data de lansare a fost dezvăluită astăzi de către directorul diviziei mobile, JK Shin, în cadrul Mobile World Congress 2013. Până acum, Samsung s-a concentrat mult pe piaţa europeană şi asiatică, însă războiul pentru dominaţia pieţei dus contra celor de la Apple i-ar determinat pe sud-coreeni să organizeze evenimentul de lansare în Statele Unite, un bastion solid tradiţional ai celor din Cupertino.

Ce va dezvălui Samsung în cadrul evenimentului care va avea loc pe 14 martie la New York este înca o enigmă. Conform zvonurilor, ar trebui să vedem un ecran de 4,99” cu rezoluţie Full HD, noul chip Exynos 5 Octa şi, posibil, o versiune actualizată a designului lansat odată cu modelul Galaxy S 3 şi reutilizat de-a lungul anului care a trecut.

sursa: blog clickshop

Reclame

About Daniel Nicolae

Listen!

Posted on februarie 28, 2013, in Electronice and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Eu stiu ca au scapat niste poze cu noul dispozitiv al celor de la samsung si ca v-a dispune de un display youm, si v-a arata cumva in stilul acesta

  2. Chiar sunt foarte interesat de ce vor aduce cei de la Samsung, nou, pentru impatimitii tehnologiei… Sper ca o sa fie ceva la fel de spectaculos ca S3

  3. Mie mi-a placut foarte mult S3, dar mai ales Note 2 si cred ca S4 va fi foarte tare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: