Fantanile din Craiova

Asta seara, dupa o lunga perioada de timp am reusit s-a ajung si eu in centru, seara.Impreuna cu doi dintre cei mai buni prieteni ai mei, sot si sotie, care m-au invitat la o terasa, am plecat cu masina spre centru si ajungand la fantana muzicala am zis sa ne oprim sa vedem si noi fantana seara.
Cum nu am mai iesit de multa vreme am ramas cam surprins de cum se prezinta orasul. Foarte curat, multa verdeata, fantani peste fantani, ce sa mai vorbim complet schimbat. Primarul Craiovei desi un pic blamat pentru constructiile si schimbarile pe care le-a facut in oras, a reusit sa faca din centru Craiovei un adevarat centru european. In primul rand prin mutarea statui lui Mihai Viteazul din centru pietei undeva lateral dreapta si prin fantanile pe care le-a constuit a reusit sa aduca oamenii in centru nu numai la concerte ci si, pur si simplu la plimbare. O multime de lume se plimba prin piata, unii stateau de vorba, altii asteptau sa porneasca fantana muzicala iar altii la terasa.
Din pacate asta seara fantana muzicala nu a pornit si am fost un pic dezamagit pentru ca speram sa o vad si eu cu apa data drumu, luminile aprinse si muzica pornita. Poate alta data.
De aici am plecat sa gasim o terasa. Si am gasit o masa la terasa Universitatii unde ne-am si asezat. Dupa o prima comanda mi sa terminat coniacul si dorind sa mai comand unu, am facut un semn fetei care ne servea la masa. Am facut al doilea si al treilea semn.Nimic. Al patrulea semn si desi fata se uita de fiecare data la mine nu vroia sa vina.Intr-un tarziu venii cealalalta fata si pe care din pacate mi-am varsat nervii, ocazie cu care as dorii sa-mi cer scuze domnisoarei, ca din cauza celeilalte fete care desi i-mi pare rau s-o spun este o nesimtita i-am spus ei tot ce aveam de spus.Oricum am incepet sa ne amuzam de situatie si supararea a trecut.
Am plecat spre casa fericit dar si un pic dezamagit. Dezamagit ca nu am vazut fantana in adevarata ei splendoare, iar fericit ca totusi am reusit sa mai ies si eu din casa seara, dupa atata timp!!
07-07-07_2136.jpg       07-07-07_2137.jpg

About Daniel Nicolae

Listen!

Posted on Iulie 7, 2007, in Personale, Viata. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. e lunga vara, mai ai timp sa iesi prin centru seara 😀

    ps: data viitoare incearca sa faci cu ochiul 😀

  2. vrem blocurile inalte

  3. mijto…..dar ar fi mijto sa faceti in loc de blocuri inalte de 10 etaje….shi ar fi tare daca ati incerca macar sa faceti blocuri peste 10 etaje de 15…20..30….100..ar fi super,dar romanii shunt cam prosti pt aja ceva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: