Sinistrati

Dupa 5 luni de concediu medical, prima saptamana de lucru a fost una super incarcata. Seful m-a trimis la o lucrare cu doi colegi, dar dupa 2 zile unul din ei a renuntat si a plecat de la firma, astfel noi doi care am ramas a cam trebuit sa suplinim lipsa fugarului.

Pe joi sefu’ a gasit un ciubuc si m-a intrebat daca vreau sa merg cu el. Cerand cateva detalii am aflat ca mergem intr-o comuna doljeana care anul trecut a fost afectata de inundatii si ca vom lucra la unul din sinistrati si ca vom ajuta si noi intr-un fel unul din miile de oameni care au avut de suferit dupa urma inundatiilor.

Asa ca sambata la ora 5  ne-am facut bagajele si am plecat intr-acolo. Pe drum am vazut multe case pur si simplu cazute, altele partial doborate de ape si nu pot decat sa spun ca imi pare rau pt. sarmanii oameni care in cateva ore au ramas fara toata agoniseala lor de o viata. Mi-a placut totusi ca guvernul s-a implicat in ajutorarea lor, chiar daca nu sunt unele din cele mai frumoase case pe care le-am vazut, chiar daca nu sunt construite asa cum ar trebui, iar  saraca tamplarie de termopan a fost montata jalnic, casele sunt totusi destul de spatioase, locuibile si cred ca oamenii sunt destul de multumiti.

Din lipsa de timp nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus, dar am reusit sa placam cu rigips ambele camere plus holul si sa chituim si sufrageria si dormitorul. Desigur ca munca noastra a fost platita dar am simtit ca intr-un mic procent am ajutat si noi cumva o familie necajita. Le doresc acestor oameni ca Dumnezeu sa-i ajute si sa-i apere de inundatii, pentru ca viata lor sa se intoarca la normal.

Reclame

About Daniel Nicolae

Listen!

Posted on iunie 17, 2007, in Servici. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Adevarul este ca, atunci cand trebuie sa se strice ceva, se strica… Dar si oamenii sunt delasatori, fac cu mana loc, li se darama casa, in loc sa faca o investitie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: